Доктор Нели Костадинова
Специалист хомеопат, детски болести и семеен лекар в град Варна, кв. Възраждане

За Д-р Костадинова

Доктор Нели Костадинова – специалист детски болести, хомеопатия и общопрактикуващ/семеен лекар в град Варна. Извършва профилактични прегледи, диагностика и лечение на детски болести, чрез хомеопатия. 

Доктор Нели Костадинова е и специалист по детски болести. Разполага с кабинет, оборудван с модерна медицинска апаратура за диагностика на заболявания и прегледи на деца. В работата си, използва само качествени лекарствени и медицински медикаменти и материали. 

Целта на педиатъра е да предложи качествено лечение, индивидуален подход и професионализъм в своята работа.

Доктор Нели Костадинова извършва специални медицински грижи при изследване и установяване на заболявания при вашите деца. При възникване на проблеми със здравословното състояние на вашето дете, не се колебайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Костадинова.

Доктор Костадинова ще Ви даде съвет, относно правилното развитие на детето, както и компетентна консултация относно здравословното състояние и начините за лечение на вашите деца.

Професионализмът, с който Доктор Нели Костадинова подхожда към своята работа, заедно с приятната и уютна обстановка в кабинета, създават у децата настроение и спокойствие.